Orange Organic Jam low in sugar, prepared following the ancient Provencal
tradition and using only sugar cane. Prepared with 65g of fruits for 100g; total
sugars content: 42g for 100g (30% less sugars than traditional jam). Net Weight: 350g Ingredients: clementine* (65% – clementine* 4..
Šis biezais kastaņu ievārojums sagatavots podiņos ar niedru cukuru. Ideāla
recepte daudziem desertiem, kā arī labi sader ar jogurtu, saldējumu un
putukrējumu.Augļi: kastaņi (55%), niedru cukurs, vaniļas ekstrakts, vaniļas pulveris...
Vīģu organiskais ievārījums ar zemu cukura saturu, kas pagatavots pēc senajām Provansas tradīcijām un izmantojot tikai cukurniedres. Sagatavots ar 65g augļu uz 100g; kopējais cukuru saturs: 42 g uz 100 g (par 30% mazāk cukuru nekā tradicionālajā ievārījumā).Svars: 360gSastāvdaļas: vīģe (65%), niedru..